ZWIJNDRECHT - Vrijdag- op zaterdagnacht rond 03.30 uur reed een auto tegen een bedrijfspand aan de Kreekweg in Zwijndrecht. Deze auto vloog vervolgens in brand met grote schade aan het pand tot gevolg. Er raakte gelukkig niemand gewond. Uit camerabeelden blijkt dat de verdachten er vervolgens in een andere auto vandoor gingen. De politie kan hulp van getuigen goed gebruiken


Het is zaterdagochtendvroeg, 14 augustus, als er rond 03.30 uur bij de hulpdiensten een melding binnenkomt van een auto die in de brand staat tegen een bedrijfsgevel aan de Kreekweg in Zwijndrecht. De brand breidt zich snel uit tot een forse brand waardoor het pand zwaar beschadigd raakt. Gelukkig is er niemand aanwezig in het pand en raakt er dan ook niemand gewond. Gezien de oorzaak van de brand en het ontbreken van de bestuurder van de auto gaat de politie uit van brandstichting. Op camerabeelden is te zien dat vrijwel tegelijk met de auto die tegen de gevel rijdt en vlam vat, een andere auto aan komt rijden. Snel na de brandstichting rijdt deze auto op hoge snelheid weg. De politie doet onderzoek naar de brand en vraagt daarbij de hulp van getuigen.

Meer info?
Heeft u iets gezien in de nacht van 13 op 14 augustus of mogelijk al eerder op en rond de Kreekweg, dan komt de politie graag met u in contact. Dit kan via onderstaand tipformulier of via het nummer 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.