BARENDRECHT - Een 16-jarige scooterrijder uit Barendrecht is dinsdagavond, 13 oktober, rond 20.30 uur van zijn scooter beroofd. Wie heeft iets gezien?


Tijdens een rit om een maaltijd te bezorgen werd de jongeman op de Prinsendijk van zijn scooter beroofd. Het gaat om een witte scooter Piaggio D2.

Kort ervoor was hij, op zijn privé scooter, vanaf de Paddeweg vertrokken naar de Ruigoord om een maaltijd te bezorgen. Bij een flat op de Huniadijk zag hij 4 jongens staan. Kort daarna reed op de Prinsendijk een scooter achter hem met daarop 1 van de jongens die hij herkende van de Huniadijk. Toen hij moest stoppen voor een auto, stapte de bijrijder van die scooter en trok hem met scooter en al omver. Het slachtoffer ging er rennend vandoor, zijn scooter achterlatend.

Rechercheurs van het Regionaal Overvallen Team onderzoeken deze beroving. Zij hebben beelden opgevraagd en een buurtonderzoek gehouden. Toch zijn zij nog op zoek naar meer informatie. Weet u wie de rovers zijn of heeft u ander informatie neemt u dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden mag ook via M:0800-7000.