DORDRECHT - Een 19-jarige man is vrijdag 2 februari om 16.30 uur beschoten op de Breitnerstraat in Rotterdam. De man is door een bekende naar het ziekenhuis gebracht. Aan de schietpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan. De politie zoekt getuigen en camerabeelden om duidelijk te krijgen wie hiervoor verantwoordelijk is en waarom.


Om 16.30 uur zou vanuit een auto op het 19-jarige slachtoffer zijn geschoten. Hij raakte hierbij gewond aan zijn been. Hij heeft een scooterrijder gevraagd hem af te zetten bij een bekende, die hem vervolgens naar het ziekenhuis heeft gebracht. De politie komt graag in contact met deze behulpzame scooterrijder. Ook komt de politie graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de ruzie op straat of het schieten. Ook camerabeelden van de Breitnerstraat en de omgeving kunnen zeer behulpzaam zijn in het onderzoek.

Heeft u beelden of relevante informatie, bel alstublieft met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem, dan kunt u melden via M. op 0800-7000.