Dordrecht - De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een overlopen inbraak die op 1 april op de Vincent van Goghstraat plaatsvond.

Rond 5 uur in de vroege ochtend alarmeerde een getuige de bewoner, nadat in een aan huis aangebouwde schuur was ingebroken. De bewoner zag inderdaad een vernielde ruit en ging bij zijn eigen schuur naar binnen. Hij was maar net binnen toen zes onbekende mannen naar de schuur kwamen lopen. Twee van hen gingen direct weer weg, twee andere mannen bleven buiten en twee mannen gingen naar binnen. In de hectiek die toen ontstond, wisten alle mannen weg te rennen en te ontsnappen. Eén van hen rende richting de Brouwersdijk, met de bewoner achter hem aan, maar hij wist te ontsnappen. De bewoner keerde daarop terug naar zijn schuur en constateerde dat er een sieraad was weggenomen.

Bel de politie
Was u getuige van de inbraak en het overlopen door de bewoner? Of heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek? Bel dan 0900-8844 en vraag naar de recherche in Dordrecht. Of vul onderstaand tipformulier in.