DORDRECHT - Een 20-jarige man is maandagavond terwijl hij naar huis liep vanuit school op een voetgangersoversteekplaats op de Corpernicusweg in Dordrecht aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond kwart voor acht ’s avonds vond de aanrijding plaats nabij de kruising van de Kometenlaan met de Copernicusweg. De jongeman wilde oversteken bij de voetgangersoversteekplaats toen hij plotseling werd geraakt door de auto. De jongeman werd even later gewond op straat gevonden door voorbijgangers.

De jongeman was gewond, maar aanspreekbaar. Hij had zichtbaar hoofdletsel, maar zal in het ziekenhuis worden onderzocht op verder en mogelijk inwendig letsel. De politie heeft direct een sporenonderzoek en buurtonderzoek uitgevoerd. Dat heeft vooralsnog niet geleid tot de bestuurder van de bewuste auto.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze aanrijding, neem dan alstublieft contact op met de Verkeerspolitie van de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844. Anoniem tippen kan via M. 0800-7000. Of laat uw tip achter via onderstaand tipformulier.