Dordrecht - Op de Theophile de Bockstraat is maandagavond rond half elf een pizzabezorger overvallen. Twee mannen grepen hem vast, dwongen hem een brandgang in te gaan en geld af te geven. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de getuige die het slachtoffer te hulp schoot, maar werd weggejaagd door de overvallers.

(foto: stockfoto)                                                                                                                                           

Maandagavond rond half elf was de pizzabezorger onderweg naar de Theophile de Bockstraat. Op het moment dat hij daar aankomt, grijpt een van de twee overvallers hem in zijn nek en trekt hem mee een steeg in. Daar dwongen ze hem zijn portemonnee af te geven. Vervolgens  zijn ze linksaf de steeg uitgegaan.

In de omgeving van de woning doet de politie vandaag buurtonderzoek en wordt er gekeken naar beschikbare camerabeelden. De politie komt ook graag in contact met getuigen die gisteravond iets gezien hebben in de omgeving van de Theophile de Bockstraat.

Getuige gezocht 

Het onderzoeksteam is vooral geïnteresseerd in het verhaal van de getuige die het slachtoffer te hulp schoot op het moment dat hij in de steeg stond. Een van de overvallers schreeuwde tegen de getuige dat hij weg moest gaan en liep vervolgens op hem af. De politie wil graag zijn verhaal horen omdat dit het onderzoek mogelijk verder kan helpen. 

Heeft u informatie, camerabeelden of  bent u getuige geweest? Bel dan met de politie, 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.