DORDRECHT - Eind maart waren de bewoners van een woning in Dordrecht het slachtoffer van een woningoverval die de hele nacht duurde. Diezelfde ochtend hield de politie twee verdachten aan. Eind mei hield de politie een derde en vierde verdachte aan en afgelopen week hield de politie nog twee verdachten aan.

Maandag 22 maart rond half zeven ‘s morgens meldde de bewoner van een pand aan de Vrankenstraat dat hij en zijn vrouw waren overvallen. Een nog onbekend aantal overvallers was in de loop van de avond, vermoedelijk rond half negen, hun woning binnengedrongen. Gedurende de gehele nacht was het echtpaar onder druk gezet om hun bankrekening te geven. In de vroege ochtend zag het slachtoffer kans om de politie te waarschuwen. Agenten hielden vervolgens een 18-jarige jongen uit Papendrecht aan en een 21-jarige Dordtenaar.

Eind mei hield de politie twee 24-jarige Rotterdammers aan. Afgelopen week werden nog twee verdachten aangehouden; een 20-jarige Dordtenaar en een 21-jarige man uit Alblasserdam. De politie denkt hiermee alle verdachten van deze overval te hebben aangehouden.