DORDRECHT - Een bewoner van de Transvaalstraat raakte zwaar gewond nadat hij en zijn zoon een vermoedelijke inbreker betrapte. Politie zoekt getuigen.


Iets voor 4.30 uur belden bewoners in paniek de politie dat zij vermoedelijk een inbreker hadden overlopen. De 50-jarige bewoner was tijdens de worsteling gestoken en raakte zwaar gewond. Zijn zoon bleef ongedeerd. Agenten gingen er direct naar toe en hielden een 35-jarige man uit Dordrecht aan. De vader werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is direct een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en met bewoners uit de straat wordt gesproken.

Uit eerste onderzoek blijkt dat er eerder die avond, rond 23.30 uur, ook is ingebroken op de Anthonie Camerlingstraat. Hier zijn sieraden weggenomen. Onderzocht wordt of deze inbraak iets te maken heeft met de vermoedelijke inbraak op de Transvaalstraat. U kunt helpen bij dit onderzoek.

Iets voor 4.30 uur belden bewoners in paniek de politie dat zij een mogelijke inbreker hadden overlopen. De 50-jarige bewoner was tijdens de worsteling gestoken en raakte zwaar gewond. Agenten gingen er direct naar toe en hielden een 35-jarige verdachte uit Dordrecht aan. De vader werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is direct een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en met bewoners uit de straat wordt gesproken.

Uit eerste onderzoek blijkt dat er eerder die avond, rond 23.30 uur, ook is ingebroken op de Antonie Camerlingstraat. Hier zijn sieraden weggenomen. Onderzocht wordt of deze inbraak iets te maken heeft met de Transvaalstraat. U kunt helpen bij dit onderzoek.

Informatie?
Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren van zaterdag op zondag 15 maart in de omgeving van de Transvaalstraat of rond 23.30 uur in de Anthonie Camerlingstraat. Heeft u camerabeelden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaande tipformulier in. Via dit formulier kunt u ook eventuele beelden uploaden. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000
Heeft u iets gezien rond 4.30 uur in de omgeving van de Transvaalstraat of rond 23.30 uur in de Antonie Kamerlingstraat. Heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaande tipformulier in. Via dit formulier kunt u ook eventuele beelden uploaden. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.