DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een schietincident op woensdagavond rond 20:30 uur aan de Jacob Catsstraat in Dordrecht. In de omgeving trof de politie twee lichtgewonde mannen. Beiden waren niet gewond van het schieten, maar van een worsteling die er waarschijnlijk aan vooraf is gegaan. Allebei de mannen zijn aangehouden. De politie zoekt naar drie of vier personen die direct na het incident ervandoor zijn gegaan in een auto.


Doordat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, zijn de twee mannen aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man uit Tilburg en een 32-jarige uit Alblasserdam. Hun rol in dit incident wordt onderzocht. De drie of vier andere personen zijn helaas na een grondige zoekslag niet aangetroffen. De politie stelt sporen veilig en doet verder onderzoek naar het incident.

Iets gezien van dit incident?
Heeft u iets gezien van wat er zich heeft afgespeeld op de Jacob Catsstraat? Of heeft u in de omgeving bijvoorbeeld een deurbelcamera hangen waar mogelijk iets van het incident op te zien is? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.