DORDRECHT - Wat een feestelijk einde van het jaar had moeten zijn voor een groep jongeren, eindigde in een steekincident waarbij een 23-jarige Dordtenaar met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd werd. De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident.


Omstreeks half vier in de ochtend ontstond er een woordenwisseling tussen een groep jongeren en twee andere jongens. De ruzie eindigde in een steekincident waar een 23-jarige Dordtenaar het slachtoffer van werd: hij is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens ooggetuigen renden twee verdachten de dijk op, in de richting van het Energiehuis.

Signalement
Volgens ooggetuigen waren de verdachten jong: tussen de 18 en 25 jaar. Een van de jongens was langer dan de andere. Hij droeg een donker petje. De andere jongen droeg een donkere gewatteerde jas zonder capuchon.

Getuigen gezocht
De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Mogelijk zijn er mensen die het incident zelf gezien hebben of verdachten hebben zien wegrennen. Heeft u informatie en/of camerabeelden over het steekincident dat ons onderzoek verder kan helpen? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van het onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.